Video

Verontwaardigde reacties over salarisvergoeding consultant uit Schijndel bij Humanitas DMH

13 september 2013 om 14:22
nl
De forse salarisvergoeding van consultant Raimond Nicodem uit Schijndel voor zijn werk bij Humanitas DMH levert veel verontwaardigde reacties op. Voor een maand werk kreeg Nicodem bijna een ton betaald. Op Twitter noemt kamerlid Henk van Gerven van de SP hem 'een graai-interimmer'.
Geschreven door

Op Twitter is het nieuws voer voor reacties. SP-Tweede Kamerlid Henk van Gerven uit Oss vindt het absurd dat er naar gemeenschapsgeld gegraaid kan worden. De SP heeft een debat aangevraagd over de kwestie.
OphelderingStaatssecretaris van Volkgezondheid Martin van Rijn wil opheldering over de kwestie. Dat liet hij zaterdag via zijn woordvoerder weten. Van Rijn wil dat de Raad van Toezicht van de zorginstelling verantwoording aflegt over de salarisvergoeding.
Uit declaraties, die in het bezit zijn van de Volkskrant, blijkt dat ook een assistente vorige maand 35.000 euro heeft gedeclareerd. "Mijnheer Nicodem en zijn assistente zouden zich de ogen uit de kop moeten schamen", schrijft een andere twitteraar.
Nep-Twitteraccount aangemaaktEr is een twitteraar die zich uitgeeft als Nicodem Consulting en de hoge vergoeding van Nicodem belachelijk maakt. Op haar website laat Nicodem Consulting weten dat het account niet afkomstig is van haar en dat er afstand wordt genomen van de inhoud. Er is aangifte bij de politie gedaan vanwege het nepaccount.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.