Nordin Amrabat: 'Ik wil niet dat PSV m'n loopbaan verpest'

12 juli 2012 om 23:36
nl
Ex-PSV'er Nordin Amrabat hoopt dat PSV water bij de wijn doet, zodat hij van Kayserispor naar Galatasaray kan verkassen. In zijn contract staat dat PSV recht heeft op twintig procent van de transfersom, maar Kayerispor ziet dat niet zitten en heeft de overgang voorlopig afgeblazen.
Geschreven door

Dat meldt Sp!ts. Technisch manager Marcel Brands zei eerder al dat PSV niet van de contractvoorwaarden wil afwijken, maar toch hoopt Amrabat op medewerking van zijn oude club.
'Bonus voor PSV'"Misschien dat ze slechts tien procent van de koopsom kunnen vragen", zegt Amrabat tegenover de krant. "Dat helpt wellicht al. Als ik voor zes miljoen euro wordt verkocht, vangt PSV zes ton. Dat is toch mooi voor ze? Ze hebben het bedrag dat ze nu aan mij kunnen verdienen echt niet begroot, het is een bonus voor PSV."
"Als ze vasthouden aan twintig procent gaat de deal misschien niet door. Dan is niemand blij. Want dan vangt Kayserispor geen geld, krijgt PSV geen cent en kan ik mijn droomtransfer naar Galatasaray vergeten. Ik wil niet dat PSV mijn loopbaan nu gaat verpesten."
'Zo verschrikkelijk graag'Als hij wordt verkocht heeft Amrabat zelf recht op tien procent van de het transferbedrag, maar daar ziet hij inmiddels van af. "Toen ik hoorde dat er problemen waren rond de verkooppercentages heb ik mijn eigen tien procent gelijk laten vallen. Dat is meer dan een half miljoen euro. Dat is veel geld, maar ik wil zo verschrikkelijk graag deze transfer maken."
"Als het allemaal niet doorgaat, wil ik nooit meer voor Kayserispor spelen, ook al loopt mijn contract nog drie jaar door. Wat er dan gebeurt? Geen idee. Dan hebben we in ieder geval een groot probleem."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.