Veroorzaakt Jeffrey Herlings een Project X-feestje in Elsendorp? 'Iedereen is welkom!'

19 september 2013 om 17:24 • Aangepast 22 november 2020 om 03:18
nl
Ontketent Jeffrey Herlings zijn eigen Project X-feestje? De motorcrosser uit Elsendorp wil het behalen van de wereldtitel MX2 groots vieren en nodigt al zijn vrienden en fans uit voor een knalfeest in discotheek Time Out in Gemert. "Iedereen is van harte welkom", schrijft de 19-jarige Herlings op Twitter.
Profielfoto van
Geschreven door

Ook voor de buitenlandse fans staat de deur open, want de partytweet is eveneens in het Engels verstuurd. Het kampioensfeest in Gemert is op 18 oktober en begint rond negen uur 's avonds.

Wachten op privacy instellingen...

Het regent nu al reacties op Twitter na de uitnodiging. 'Party the bullit!' schrijft iemand. 'Kruipend naar huis, dus', is de reactie van een ander. Een Engelse fan belooft met een heel stel vrienden langs te komen.

Ruim 300 likes op FacebookDe uitnodiging staat ook op de Facebookpagina van Herlings. Het bericht is al ruim 300 keer geliked.
Het feestje van een 16-jarig meisje in het Groningse dorp Haren - waarbij ze de uitnodiging voor haar verjaardag per ongeluk openbaar op Facebook plaatste - liep vorig jaar september totaal uit de hand toen duizenden jongeren kwamen rellen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.