Video

Veel BN'ers bij première musical Flashdance in Tilburg

28 september 2013 om 17:28 • Aangepast 22 november 2020 om 03:15
nl
De rode loper lag zondag uitgerold in Tilburg voor de première van een van de grootste musicals van dit seizoen: Flashdance, van producent Albert Verlinde uit Cromvoirt. Een spectaculaire dansshow, met in de hoofdrol de Tilburgse Anouk Maas. Op de rode loper in Tilburg waren zondag veel BN'ers te bewonderen, onder wie Frans Bauer, Maik de Boer en Froukje de Both.
Profielfoto van
Geschreven door

Toen hoofdrolspeelster Anouk Maas elf jaar oud was, kreeg ze de hoofdrol in Annie. Daarna volgde ze opleidingen in Londen en New York. Op de Fontys Dansacademie in Tilburg was Barrie Stevens haar mentor.
In Duitsland speelde ze in We Will Rock You en Saturday Night Fever. En ze was te zien in Cats, Evita, The Sound of Music en Hairspray. In 2009 kreeg Maas de John Kraaijkamp Musical Award voor aanstormend talent. Na heel veel bijrollen, mocht ze zondag eindelijk stralen als de grote ster.
Dromen van danscarrièreIn Flashdance heeft Anouk Maas de hoofdrol: Alex. Een jonge vrouw die werkt als lasser, maar die eigenlijk droomt van een danscarrière. Ook Marjolein Teepen uit Deurne speelt in de musical.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.