Overval blijkt wisseltruc bij Chinees restaurant in Roosendaal, daders op de vlucht

30 september 2013 om 22:53
nl
De eigenaar van het Chinees restaurant aan de Rembrandtgalerij in Roosendaal is dinsdagavond rond halfnegen slachtoffer geworden van een wisseltruc. De politie ging eerst uit van een overval, maar later twitterde een wijkagent dat het om een wisseltruc ging.
Geschreven door

De verdachten waren niet gewapend. Toen zij in de zaak kwamen, waren er geen klanten.
Biljet van 500 euro wisselenDrie mannen en een vrouw kwamen dinsdagavond het restaurant binnen en gaven hun bestelling door bij de balie. Ze wilden betalen met een biljet van 500 euro. Een medewerkster liep samen met een van de mannen naar de buren om het biljet te wisselen.
Toen zij weg waren, gingen twee van de verdachten om de eigenaar heen staan. Op het moment dat de anderen weer terug kwamen in het restaurant ging het viertal er ineens vandoor. Ze bleken geld uit de kassa te hebben gestolen.
SignalementHet gaat om vier verdachten: drie mannen en een vrouw. Een van de mannen droeg een zwart kostuum. De vrouw droeg een zwart gewaad en een hoofddoek.
De verdachten zijn met een auto gevlucht. Ze reden de snelweg op richting Bergen op Zoom. Wie meer weet of iets gezien heeft, kan contact opnemen met de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.