Video

Man (46) steekt zichzelf in brand op Jan Heijnsstraat in Tilburg

2 oktober 2013 om 21:13 • Aangepast 22 november 2020 om 03:13
nl
Op de Jan Heijnsstraat in Tilburg heeft een 46-jarige man zichzelf in brand gestoken. Dat gebeurde rond zeven uur bij de Albert Heijn XL. Volgens de politie ging het om een zelfmoordpoging en had het slachtoffer brandwonden over het hele lichaam. Zijn toestand is kritiek.
Profielfoto van
Geschreven door

De man was wel aanspreekbaar en is zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens omstanders hingen de vellen er bij.
'Brand geblust door personeel'Volgens het Brabants Dagblad zou de man zich in de winkel vreemd hebben gedragen en hebben gezegd zichzelf iets aan te willen doen. Omstanders zouden dit hebben willen voorkomen, maar de man ging vervolgens naar buiten waar hij terpentine over zichzelf heen gooide en zichzelf in brand stak.
De brand is geblust door personeel van de Albert Heijn en omstanders. Hiervoor zijn emmertjes water van de bloemenafdeling gebruikt. Op de plek waar hij zich in brand heeft gestoken, stonden veel blikken bier. De verwarde man zou afkomstig zijn van de daklozenopvang in Breda, aldus omstanders. 
Nazorg voor omstandersEr is nazorg geregeld voor mensen die het ongeval hebben gezien. Albert Heijn wil verder niet reageren op de brandstichting. De omgeving van het incident werd korte tijd afgezet voor onderzoek door de politie.
[Tweet:body:https://twitter.com/Politie_Tilburg/status/385814955053682689]
[Tweet:body:https://twitter.com/Politie_Tilburg/status/385815496911626241]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.