Video

Huldiging wereldkampioene Marianne Vos op Marktplein in Wijk en Aalburg

3 oktober 2013 om 20:50 • Aangepast 22 november 2020 om 03:13
nl
Wielrenster Marianne Vos is vrijdagavond om halfacht gehuldigd op het Marktplein in Wijk en Aalburg. De renster uit Meeuwen werd vorige week zaterdag in Italië wereldkampioen wielrennen op de weg en dit werd uitgebreid gevierd. "Aalburg voelt toch als thuis."
Profielfoto van
Geschreven door

Afgelopen zaterdag werd Vos voor de derde keer in haar carrière wereldkampioen. Ze plaatste in de laatste ronde op de Via Salviati de beslissende demarrage en schudde zo haar zeven laatste tegenstanders af.
Zevende bankje voor VosAls bedankje voor haar prestaties heeft Marianne Vos haar zevende bankje gekregen in Wijk en Aalburg in drie jaar tijd. En dat wordt het laatste bankje. Vos heeft de gemeente opgeroepen om voor de volgende keer iets nieuws te verzinnen. "Het is heel speciaal dat je supporters altijd op komen dagen. Het is mooi om te zien, hoewel het natuurlijk wel iets minder wordt door de jaren heen. Maar ik vind het altijd fijn om mee te maken. Aalburg voelt toch als thuis."
Vrijdagavond na de afloop had iedereen in Wijk en Aalburg de mogelijkheid om Marianne Vos persoonlijk te bedanken voor haar prestatie. Het is de elfde huldiging van Marianne Vos in Wijk en Aalburg.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.