Video

Gewapende overval Arkendonk Oosterhout: daders na klopjacht niet gevonden

6 oktober 2013 om 23:44 • Aangepast 22 november 2020 om 03:11
nl
De gewapende mannen die maandagmiddag een 37-jarige Diemenaar in Oosterhout hebben beroofd, zijn ondanks een grote klopjacht nog niet gevonden. De politie zocht naar minstens vier mannen in de wijk Dommelbergen.
Profielfoto van
Geschreven door

Een getuige meldde rond 16.30 uur dat vier mannen uit een auto waren gestapt op de parkeerplaats bij winkelcentrum Arkendonk, in de buurt van de apotheek. Een van hen had ook een vuurwapen bij zich. Agenten met kogelwerende vesten kwamen ter plaatse en troffen in de auto een geboeide man aan.
Zakelijke afspraakHet slachtoffer verklaarde dat hij een zakelijke afspraak had bij winkelcentrum Arkendonk toen hij door de gewapende mannen werd overvallen. De man zegt de daders niet te kennen.
Politie neemt zaak hoog opNadat ze vanaf de parkeerplaats bij het winkelcentrum naar de voormalige kerk de Ark zijn gelopen, was de politie het spoor bijster. "Mogelijk hadden ze een auto in de wijk staan. Of wellicht hebben ze zich opgesplitst", vertelt politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk. Hij geeft aan dat de politie de zaak erg hoog opneemt. "Mannen met vuurwapens zo vlakbij een winkelcentrum met een hoop publiek, kunnen we niet gebruiken", zegt hij.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

Volgens Willem van Hooijdonk was de man niet gewond. De overval heeft echter een enorme indruk achtergelaten.
Brandweer knipt slachtoffer losHet slachtoffer zat rond kwart voor zeven maandagavond nog vast in zijn auto. De brandweer moest hem losknippen. Waarom de man werd beroofd, kan de politie niet zeggen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.