50.000 euro per lot voor deelnemers Postcodeloterij in Ulricus Huberstraat in Eindhoven

13 oktober 2013 om 06:35 • Aangepast 22 november 2020 om 03:09
nl
Goed nieuws voor deelnemers van de Postcodeloterij in de Ulricus Huberstraat in Eindhoven met postcode 5652 LV. In het programma Miljoenenjacht werd zondagavond bekendgemaakt dat de Bingo van de Postcodeloterij in de wijk is gevallen. En dat is goed voor 50.000 euro per lot.
Profielfoto van
Geschreven door

De komende week kunnen de winnaars Gaston op bezoek verwachten die hun prijs komt uitreiken. Maar niet iedereen in de straat is eveb gelukkig. Alleen de even huisnummers in de Ulricus Huberstraat winnen, maar de oneven huisnummers winnen helemaal niets.
Een kleine vakantieToch zijn de winnaars uiterst gelukkig. "Ik blijf bescheiden, maar ik ben wel echt blij," vertelt een winnares in de straat. Gisteravond belde mijn schoonzoon en hij vertelde mij het goede nieuws. Misschien nu toch maar een kleine vakantie boeken."
Pech hebbenMaar ook de mensen aan de overkant met de oneven huisnummers gunnen het de overburen. "Het is pech hebben, maar ik gun het de buren wel," vertelt een buurtbewoner. "Zo werkt het nu eenmaal af en toe. Misschien hebben wij de volgende keer geluk."

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.