Brandalarm tijdens K3-concert in Brabanthallen Den Bosch, bezoekers de zaal uit

18 oktober 2013 om 18:21 • Aangepast 22 november 2020 om 03:07
nl
Het concert van K3 in Den Bosch is zaterdagmiddag tijdelijk stilgelegd na een brandmelding. 2600 bezoekers, ouders met kleine kinderen, moesten in eerste instantie snel de zaal verlaten.
Profielfoto van
Geschreven door

De meiden van K3 stonden op dat moment al op het podium en keken verbaasd de zaal in. Via een alarmsysteem kregen de bezoekers te horen dat er een alarmmelding was. Ze werden vriendelijk verzocht de zaal te verlaten.
Loos alarm en paniekVolgens Pascal van Boekel, projectmanager van de Brabanthallen, werd na twee minuten duidelijk dat het om een loos alarm ging. "Er was storing in het brandmeldsysteem, dan gaat automatisch het brandalarm af. Na twee minuten hebben we over de intercom kunnen mededelen dat het om een loos alarm ging."
In de Telegraaf vertelt een aantal moeders dat er paniek ontstond. Het bleek haast onmogelijk om weg te komen met zoveel kleine kinderen. Volgens Van Boekel was er geen sprake van paniek. "Het concert is tijdelijk stilgelegd en daarna is alles normaal verder gegaan."
Geen vertragingK3 heeft excuses aangeboden voor de overlast, vervolgens kon gewoon worden doorgegaan met de show. Volgens Van Boekel is er verder geen vertraging ontstaan voor het volgende optreden van 17.00 uur.

Wachten op privacy instellingen...

Op Twitter maakt een enkeling al grappen over het optreden en het brandalarm. Maar ook hulde aan de Belgische dames voor het optreden.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.