Video

Auto met moeder en dochter te water in Sprang-Capelle, moeder (44) komt om het leven

18 oktober 2013 om 21:59 • Aangepast 22 november 2020 om 03:07
nl
Een 44-jarige vrouw is zaterdagavond om het leven gekomen toen een auto in de Bergsche Maas bij de Veerweg in Sprang-Capelle terechtkwam. Ze zat als bijrijder bij haar 19-jarige dochter uit Kaatsheuvel in de auto. De dochter kon op eigen kracht naar de kant komen, de moeder is verdronken.
Profielfoto van
Geschreven door

Het ongeval gebeurde rond acht uur bij het Capelse Veer. De dochter wist uit de auto te komen. Op de kant riep ze dat haar moeder nog in de auto zat, maar die zwom vergeefs naar de kant.
Moeder om het levenDe brandweer ging met vier duikers en een boot met sonarapparatuur op zoek. Na ongeveer drie kwartier werd de moeder gevonden. Zij heeft ruim drie kwartier in het water gelegen en werd niet meer gereanimeerd toen ze uit het water werd gehaald.
De dochter die zelf uit het water kon komen, is in aluminiumfolie gewikkeld om op temperatuur te komen. Zij is ter plekke behandeld in een ambulance.
Ongeluk bij veerpontHet ongeluk gebeurde bij de veerpont over de Bergsche Maas naar Dussen. Het kan zijn dat de bestuurster in het donker niet heeft gezien dat de weg er ophield. Een andere mogelijkheid is dat ze dacht dat de veerboot er al lag.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.