Video

Moeder probeerde na ongeluk Sprang-Capelle vergeefs naar waterkant te zwemmen

19 oktober 2013 om 13:23
nl
De 44-jarige vrouw die zaterdagavond om het leven kwam toen ze met een auto in de Bergsche Maas bij Sprang-Capelle terechtkwam, probeerde tevergeefs naar de waterkant te zwemmen. Dat meldt de politie zondag desgevraagd.
Geschreven door

De vrouw zat als bijrijder bij haar 19-jarige dochter uit Kaatsheuvel in de auto. Haar dochter kon op eigen kracht naar de kant komen. Ook haar moeder kwam de auto uit, maar verdronk tijdens het zwemmen naar de kant.
De moeder werd pas na drie kwartier door de brandweer gevonden. Die was met vier duikers en een boot met sonorapparatuur naar haar op zoek. De vrouw kon niet meer worden gered.
Oorzaak onbekendHet ongeluk gebeurde bij de veerpont over de Bergsche Maas. Het kan zijn dat de bestuurster in het donker niet heeft gezien dat de weg er ophield. Een andere mogelijkheid is dat ze dacht dat de veerboot er al lag. De politie doet hier onderzoek naar.
De dochter heeft een korte verklaring afgegeven aan de politie. Wat de oorzaak is, is nog onduidelijk. Volgens de dochter was de auto 'opeens in het water'. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.