Woningoverval Breda en moord Tilburg in Bureau Brabant

23 oktober 2013 om 19:13
nl
Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag aandacht aan een gewelddadige woningoverval in de Fatimastraat in Breda en de moord op een Roemeen in Tilburg. Ook zijn er beelden te zien van een man die elektrische tandenborstels heeft gestolen uit winkels in Tilburg, Udenhout en Loon op Zand.
Geschreven door

De woningoverval in Breda was op dinsdag 1 oktober. Om halftien drongen drie mannen de slaapkamer van het appartement binnen van een 79-jarige vrouw. Een van de daders duwt en slaat het slachtoffer, terwijl de andere twee de woning doorzoeken. Ze stelen sieraden. Tijdens de uitzending zijn compositietekeningen te zien.
De 29-jarige Roemeen Gheorghe Matei werd in de nacht van 27 op 28 oktober 2009 neergestoken in café Friends in de Hasseltstraat in Tilburg. Hij overleed in het ziekenhuis. De politie verdenkt een andere Roemeen, de 41-jarige Neculaie Negura, ervan zijn landgenoot te hebben doodgestoken.
Man stal op diverse plekken elektrische tandenborstelsDe man die op diverse plekken elektrische tandenborstels heeft gestolen was op 24 september actief in filialen van Kruidvat aan het Wagnerplein in Tilburg en aan de Kreitenmolenstraat in Udenhout. In de winkel in Tilburg bedreigde hij een medewerker met een mes toen die hem betrapte. Vermoedelijk stal dezelfde man op 2 oktober weer een elektrische tandenborstel bij een filiaal van Kruidvat, dit keer aan de Kerkstraat in Loon op Zand.
De uitzending van Bureau Brabant is maandag te zien vanaf 18.15 uur op Omroep Brabant en wordt ieder uur herhaald tot dinsdag 17.15 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.