Video

Ramkraak kledingzaak Only for Men in Kerkstraat Oosterhout

24 oktober 2013 om 07:42 • Aangepast 22 november 2020 om 03:05
nl
Kledingzaak Only for Men in Oosterhout is vrijdagochtend vroeg doelwit geworden van een ramkraak. De daders ramden rond vier uur de glazen pui van de winkel in de Kerkstraat met een groene Suzuki Alto. Of ze iets buit hebben gemaakt, is volgens een woordvoerster van de politie nog onduidelijk.
Profielfoto van
Geschreven door

Retailmanager Geert Walters trof een enorme ravage aan. "Ik snap niet hoe het kan. In Oosterhout staan allerlei paaltjes zodat er 's nachts geen auto's in dit gebied kunnen komen. Toch gebeurt er een ramkraak." Volgens Walters zijn er wel spullen weg, maar wat precies moet nog onderzocht worden.
Verbazingwekkend"Ik vind het verbazingwekkend dat de camera's die hier hangen alleen op vrijdag en zaterdag worden gebruikt", zegt Walters over de mededeling van de politie. De politie wil dit niet bevestigen maar zoekt momenteel wel naar camerabeelden.
De Suzuki waarmee de kraak in Oosterhout is gepleegd, is in dezelfde plaats in de Rozenstraat gestolen. Een getuige heeft volgens de politie zeker twee jonge mannen gezien. De politie is nog op zoek naar de daders die zijn gevlucht in de Suzuki Alto.

Wachten op privacy instellingen...

De politie heeft nog geen idee wat de daders in de winkel zochten. Ramkraken komen wel vaker voor, maar meestal zijn geldautomaten het doelwit. De politie onderzoekt de zaak verder.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.