Video

Geert Wilders volgde voor het eerst iemand op Twitter, laat dat nu net een Tilburger zijn

31 oktober 2013 om 15:30 • Aangepast 22 november 2020 om 03:01
nl
Grote commotie op Twitter donderdagochtend. Voor het eerst sinds Geert Wilders begin 2009 zijn account opende, volgde de PVV-leider daadwerkelijk iemand op het populaire sociale medium. De gelukkige was de 21-jarige Pepijn Nagtzaam uit Tilburg.
Profielfoto van
Geschreven door

De student journalistiek had in een korte bijdrage op Twitter zijn steun betuigd aan Wilders' blijdschap dat de Donald Duck blijft bestaan ondanks het massaontslag bij uitgeverij Sanoma.
'Het regende berichtjes' Nog geen twee minuten later bleek Nagtzaam als enige naam te zijn toegevoegd in het lijstje 'volgend' van de omstreden politicus. "Opeens regende het berichtjes", vertelt de student aan BuzzE. "Mensen wilden weten hoe ik dit geflikt had en of ik nu ook 'direct Messages' met hem kon uitwisselen."
Maar de vreugde was maar van korte duur. Nog geen half uur later was het unieke moment voorbij en was het lijstje 'volgend' van Wilder weer leeg. "Waarschijnlijk een foutje van een onhandige stagiair met iets te dikke vingers", suggereerde SP'er Peter Kwint op Twitter.
ScreenshotNagtzaam vindt het ergens jammer dat Wilders hem weer heeft ontvolgd. "Ik had hem heel graag via DM willen uitnodigen voor een interview", lacht de student. "Maar ik heb gelukkig een screenshot gemaakt. En ik denk dat ik het ook wel in mijn bio op Twitter ga zetten."

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.