Nu al tweede druk voor vervolg KanjerGuusje

1 november 2013 om 18:32 • Aangepast 22 november 2020 om 03:01
nl
Het vervolg van KanjerGuusje van de hand van Lowie van Gorp uit Kaatsheuvel is, voordat het is uitgekomen, al toe aan de tweede druk. Het boek We Houden Je Vast ligt zaterdag in de winkel. In zijn debuutroman KanjerGuusje uit 2011 vertelt Lowie van Gorp over zijn dochter Guusje die op 10-jarige leeftijd overleed aan kanker. We Houden Je Vast gaat verder waar KanjerGuusje stopt.
Profielfoto van
Geschreven door

Vrijdagavond wordt het boek Lowie van Gorp gepresenteerd in Kaatsheuvel. Het boek richt zich op het gezinsleven na het overlijden van zijn dochter Guusje. Op basis van de voorverkoop is al besloten tot een tweede druk.
KanjerGuusjeHet boek KanjerGuusje is een verzameling van verhalen die Van Gorp op zijn blog KanjerGuusje schreef. Guusje is in oktober 2011 overleden. Zijn blog is inmiddels meer dan twaalf miljoen keer bezocht. Het boek KanjerGuusje ging meer dan 10.000 keer over de toonbank.

Wachten op privacy instellingen...

Bij de presentatie van We Houden Je Vast in Kaatsheuvel wordt ook stilgestaan bij de Stichting KanjerGuusje die twee jaar bestaat.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.