Video

Dode (21) door ongeluk met trein bij spoorwegovergang Oudenbosch, scooterrijder aangehouden

2 november 2013 om 22:09 • Aangepast 22 november 2020 om 03:00
nl
Een scooter is zaterdagavond geschept door een passerende trein bij de spoorwegovergang bij de Sint Bernaertsstraat in Oudenbosch. Hierbij is een 21-jarige man uit Oudenbosch die achter op zat om het leven gekomen. De 19-jarige bestuurder uit Roosendaal raakte niet gewond. Hij is aangehouden door de politie.
Profielfoto van
Geschreven door

De medepassagier werd ter plekke gereanimeerd maar dat mocht niet baten. Een traumahelikopter kwam ter plaatse.
Spoorbomen omlaagHet ongeval gebeurde rond kwart over acht. De twee mannen wilden met hun scooter oversteken terwijl de spoorbomen al omlaag stonden. Vervolgens schampte de trein de scooter van achteren. De man die achterop zat overleed ter plekke.
De bestuurder van de scooter kwam met de schrik vrij. Hij is door de politie aangehouden en verhoord. Inmiddels is hij weer op vrije voeten. Een politiewoordvoerder laat zondag weten dat hem dood door schuld ten laste wordt gelegd.
Geen treinverkeerTussen Roosendaal en Zevenbergen reden tijdelijk geen treinen. Er werden bussen ingezet. De technische recherche deed onderzoek op de plaats van het ongeluk. Rond elf uur werd het treinverkeer hervat.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.