Video

Turnhout spreekt schande over 'rijkeluiskindjes' na mishandeling op Vestdijk Eindhoven

23 januari 2013 om 18:28
nl
Er wordt steeds meer bekend over de verdachten van de zware mishandeling aan de Vestdijk in Eindhoven, op 4 januari. De acht verdachten zijn bijna allemaal jongens van rijke komaf.
Geschreven door

Dat zeggen verschillende leerlingen van de Handelsschool in het Belgische Turnhout, waar een aantal jongens op school hebben gezeten. "Het is hier het gesprek van de dag", zegt een leerling.
'Vechtersbaas hoeft niet terug te komen'Over de verdachten doen verschillende verhalen de ronde. Zo zegt een aantal leerlingen dat er weleens drugsgebruik in het spel is. Anderen zeggen dit niet te herkennen. Wel wordt er gezegd dat de jongen die de meeste trappen uit heeft gedeeld, in Turnhout bekend staat als een vechtersbaas.
Die jongen sportte bij fitnesschool Do-It. De eigenaar van die school: "Hij en nog een of twee jongens zitten op onze sportschool. Maar niet voor lang. Na deze laffe daad hoeven ze niet terug te komen."
Geen hechte vriendengroepDe acht jongens vormen geen hechte vriendengroep. Zij kennen elkaar via via. Twee jongens hebben zich inmiddels gemeld bij de politie. De verdachten sloegen en schopten op 4 januari herhaaldelijk op een 22-jarige man uit Oirschot in. Dat gebeurde zonder aanleiding.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.