Justitie eist tot 18 jaar cel voor taximoord op Anand Radji Ramdin in Kaatsheuvel

8 november 2013 om 17:52
Justitie heeft vrijdag in het hoger beroep in de taximoord in Kaatsheuvel tegen een 45-jarige verdachte 18 jaar cel geëist en tegen een 27-jarige verdachte een celstraf van 12 jaar. Beide Poolse mannen zijn volgens justitie medeverantwoordelijk voor de moord op taxichauffeur Anand Radji Ramdin.

Drie mannen stapten op 9 oktober 2010 net na middernacht op het station in Tilburg bij het slachtoffer in de taxi. Korte tijd later werd de taxichauffeur op een afgelegen weg in de buurt van een camping in Kaatsheuvel met zeven kogels doodgeschoten. Het lichaam werd in een sloot langs de weg gevonden.
Zeven kogelsDe rechtbank in Breda veroordeelde in een eerder stadium twee Poolse mannen tot vijftien jaar de cel voor de moord op Anand Radji Ramdin. Eén Poolse verdachte werd destijds vrijgesproken van betrokkenheid bij de moord.
Moord op Anand Radji RamdinIn het hoger beroep eiste de advocaat-generaal eiste 18 jaar celstraf  tegen. Tegen een medeverdachte die niet heeft geschoten maar wel betrokken was werd vrijdag weer 12 jaar celstraf geëist.
Hij had wel van het plan gehoord maar rende weg toen hij kon. Een tweede schutter legde zich eerder al neer bij zijn veroordeling tot 15 jaar celstraf.

Wachten op privacy instellingen...