Sport woensdag: PSV-talent Rai Vloet scoort voor Oranje, oefenwedstrijd NAC achter gesloten deuren

13 november 2013 om 15:25 • Aangepast 22 november 2020 om 02:55
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer: Inge Dekker mist medaille in Peking en oefenwedstrijd NAC achter gesloten deuren.
Profielfoto van
Geschreven door

Vloet scoort voor Oranje onder 19PSV-talent Rai Vloet heeft woensdagmiddag gescoord in de EK-kwalificatiewedstrijd van Oranje onder 19 tegen Moldavië. Vloet scoorde de derde treffer in de met 3-0 gewonnen wedstrijd. Naast Vloet stonden ook PSV'ers Jorrit Hendrix (aanvoerder), Clint Leemans en Moussa Sanoh in de basis.

Wachten op privacy instellingen...

Oefenwedstrijd NAC achter gesleuten deurenNAC Breda oefent donderdag (14.00) achter gesloten deuren tegen Anderlecht. Op bevel van de Brusselse politie worden bij het oefenduel in het Constant Vanden Stockstadion geen toeschouwers binnengelaten. Dat gebeurt uit vrees voor rellen tussen aanhangers van beide clubs. Anderlecht-coach John van den Brom mist een aantal spelers wegens interlandverplichtingen.
Inge Dekker buiten de medaillesInge Dekker is woensdag niet in de medailles geëindigd bij de wereldbekerwedstrijden zwemmen in Peking. Dekker werd in 57,97 vijfde in de finale van de 100 meter vlinderslag. De 100 meter vlinder werd gewonnen door de Australische Alicia Coutts. Op de 50 meter vrij greep Dekker net naast een finaleplek. Ze finishte in 24,70, slechts 0,04 achter de Braziliaanse nummer 8 Larissa Oliveira die als laatste wel mee mocht doen aan de eindstrijd.

Wachten op privacy instellingen...

Jasper van Mierlo mist finaleZwemmer Jasper van Mierlo uit Budel is in Peking niet doorgedrongen tot de finale van de 100 meter vrije slag. Zijn tijd van 49,31 was niet genoeg om bij de beste acht zwemmers te horen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.