Bløf, Kensington, Bettie Serveert en Moke op Brabant Open Air in Eindhoven

EINDHOVEN - Bløf, Kensington, Handsome Poets en Moke treden in september op tijdens Brabant Open Air in Eindhoven. Andere artiesten zijn onder andere The Kik, Ed Kowalczyk, Chef'Special, Blaudzun en Bettie Serveert. De eerste dag staat in het teken van Brabantse artiesten.
De voorverkoop start maandag. Het tweedaagse festival begint 6 september. De eerste dag staat in het teken van onze provincie. Tien Brabantse artiesten zingen dan over Brabant. De organisatie wil niet zeggen wie dat zijn; de line-up van De maten van Brabant zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Grootste outdoor muziekevenement
Het is de tweede keer dat Brabant Open Air, voorheen Bavaria Open Air, op Strijp-S in Eindhoven wordt gehouden.  Daarmee is BOA één van de grootste outdoor muziekevenementen in Brabant. Vorig jaar traden Guus Meeuwis, Simple Minds en Kaiser Chiefs op. Daarvoor UB40, Live, Kane en Waylon.

Brabant Open Air kan nog zeker vier jaar vooruit op Strijp-S. Zolang duurt het nog minstens voordat het terrein tussen de Hoge Rug en het Klokgebouw wordt volgebouwd.