Video

Supporters voeren stevig gesprek met PSV: 'Toivonen, maak je broekje maar eens vies'

30 november 2013 om 13:38 • Aangepast 22 november 2020 om 02:47
nl
Zo'n honderd supporters van PSV hebben zaterdagmiddag de spelers van PSV en de trainingsstaf stevig toegesproken vanwege slechte resultaten. De pers werd door PSV op afstand gehouden, de voetbalclub was bang voor ongeregeldheden.
Profielfoto van
Geschreven door

De slechte resultaten van PSV waren aanleiding voor de supporters om een actie te houden. De komst van de supporters verliep rustig en de sfeer was in het begin goed. Nadat spelers op het veld kwamen, sloeg de sfeer om.
ToivonenSupporters riepen naar de spelers. Onder meer Toivonen kreeg te horen 'dat hij de volgende keer zijn broekje wel vies mocht maken'. De fans hebben uiteindelijk gesproken met de technisch manager Marcel Brands en directeur Tiny Sanders en spraken ook met de trainersstaf.
De supporters maakten duidelijk dat er punten moesten worden gepakt. Ze zijn teleurgesteld en balen ervan dat de club op de achtste plaats bungelt in de Eredivisie. Volgens een woordvoerder van PSV verliep het gesprek in goede harmonie.
AgressiefVooraf aan de bijeenkomst werd onze verslaggevers bekendgemaakt dat de pers uit voorzorg niet welkom was op het terrein. PSV was bang voor een gespannen sfeer. "Er zouden supporters zijn die niet gefilmd willen worden. De supporters zouden agressief kunnen reageren en zich tegen ons kunnen keren, zo redeneerde PSV", aldus onze verslaggeefster vanaf de parkeerplaats bij PSV.
Supporters staken volop vuurwerk af en gooiden dit uiteindelijk ook richting de pers.
Slechte resultatenPSV verloor donderdag van Ludogorets in de Europa League. In de competitie haalden de Eindhovenaren maar twee punten uit de laatste vijf wedstrijden. Vorige week zaterdag werd met moeite gelijkgespeeld tegen sc Heerenveen.
Zondag speelt PSV een uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.