Video

Best Kept Secret weerlegt kritiek line-up: ‘Elbow en Pixies zijn grootheden’

2 december 2013 om 20:28 • Aangepast 22 november 2020 om 02:46
nl
De organisatie van het driedaagse festival Best Kept Secret weerlegt de kritiek dat de eerste namen van de line-up zouden tegenvallen in vergelijking met die van vorig jaar. Organisator Niels Aalberts ziet Elbow als een 'briljante act' en de Pixies als 'een grootheid in de indierockscene'.
Profielfoto van
Geschreven door

De organisator is er daarom heilig van overtuigd dat het volgend jaar 'net zo perfect wordt' als de eerste editie. Ook voegden Belle & Sebastian en Cheatahs zich maandag bij de line-up.
Er volgen nog zeventig namen, vertelt Aalberts. Best Kept Secret trok vorige editie 15.000 bezoekers per dag. Volgend jaar is er ruimte voor meer festivalgangers. Geruchten doen de ronde dat Arcade Fire één van de headliners gaat worden. "Daar wil ik op het moment niets over zeggen", reageert de organisator.
[YouTube:body:http://youtu.be/sGqoB6oB4Ic]
TicketsDe kaartverkoop voor het festival, dat plaatsvindt in juni op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, start zaterdag 7 december. De festivalorganisatie wil het komende jaar meer diepte in het festival aanbrengen. Daarbij moeten de bezoekers denken aan meer randzaken en typische festivalactiviteiten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.