Video

Lijk dat in bosgebied in Goirle lag begraven is vermiste Ger Duijf (60) uit Vught

16 mei 2013 om 18:27
nl
De dode die dinsdag werd gevonden in het bosgebied tussen Goirle en Hilvarenbeek is de vermiste Ger Duijf uit Vught. Dat heeft de politie vrijdag bevestigd. De 60-jarige man is door een misdrijf om het leven is gekomen. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.
Geschreven door

De politie heeft de nabestaanden van het slachtoffer donderdagavond op de hoogte gebracht. De familie van Duijf hield er al rekening mee dat het mogelijk om hun familielid ging.
Lijk opgegraven door hondEen voorbijganger vond het dode lichaam dinsdagmiddag. Het lijk lag langs een uitlaatroute voor honden en werd gevonden door een man die zijn hond uitliet in het bosgebied bij landgoed Gorp en Roovert tussen de Goirlesedijk en de Beeksedijk. De hond sloeg aan tijdens het uitlaten en begon te graven.
De politie begon meteen een groot onderzoek. Om verwarring met de vermiste broertjes Ruben en Julian uit Zeist te voorkomen, meldde de politie dinsdag meteen dat het om een volwassene ging.
Vermissing lange tijd mysterieGer Duijf vertrok op 19 april naar een afspraak in Tilburg. Zijn vrouw Ineke vermoedde pas dat er iets mis was toen hij 's avonds nog altijd niets van zich had laten horen. De dag daarna werd de politie ingeschakeld. Op 28 april werd zijn auto in Oisterwijk teruggevonden.
De verdwijning bleef lange tijd een mysterie totdat dinsdag in Goirle een stoffelijk overschot werd gevonden. Hoe de man om het leven is gekomen, en hoe lang hij al in het bos lag, is nog niet bekend. De politie werkt met vijftien rechercheurs aan de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.