Clubicoon John Feskens weg bij Willem II, supporters starten petitie

20 mei 2013 om 16:07
nl
John Feskens vertrekt bij Willem II. Het aflopende contract van de assistent-trainer wordt niet verlengd. 30 juni loopt zijn contract af, tot ongenoegen van enkele honderden supporters. Zij zijn een petitie gestart om Feskens bij de club te houden.
Geschreven door

Willem II deed het clubicoon een sterk verlaagde aanbieding. De Tilburgse club ging niet akkoord met een tegenvoorstel van Feskens. "Dat kwam als een verrassing", reageert de assisent-coach.
'D'n Beitel'De oud-speler keerde in 2010 als assistent-coach terug bij de club. 'D'n Beitel' was daarvoor jeugdtrainer bij RKC Waalwijk. Tijdens zijn spelersloopbaan speelde Feskens 483 officiële wedstrijden voor Willem II.
"Dit doet behoorlijk pijn. Ik ben drie jaar geleden bij de club teruggekomen, in de nacompetitie. Toen zijn we er net ingebleven. Daarna heb ik drie jaar al mijn energie in de club gestopt. Als je dit dan nu zo aan het eind van het seizoen hoort, dan kom je wel van een koude kermis thuis." Volgens Feskens is de achterliggende reden dat het niet goed klikte tussen hem en hoofdtrainer Jurgen Streppel.
Verschil van inzichtWillem II betreurt het vertrek, zo is op de clubwebsite te lezen. De club heeft niet genoeg financiële mogelijkheden voor komend seizoen tot haar beschikking. Ook is te lezen dat er sprake is van een 'verschil van inzicht op voetbaltechnisch gebied'.
Feskens denkt dat het moeilijk wordt om nog een nieuwe club te vinden voor het komend seizoen. "Ik denk dat het richting UWV gaat."
Supporters starten petitieNiet alle Willem II-fans vinden het goed dat hun club het contract van assistent-trainer John Feskens niet wil verlengen. Zij zijn een petitie op internet gestart. Enkele honderden hebben inmiddels getekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.