Lichaam Ger Duijf zat in een zeil met spanband erom

HILVARENBEEK - Bureau Brabant heeft maandag foto's laten zien van het zeil waarin de 60-jarige Ger Duijf uit Vught is gevonden. Het lichaam van Duijf was in een tweekleurig zeil gerold, dat was vastgemaakt met een spanband en een touw.
Op 14 mei werd het lichaam van Duijf in Hilvarenbeek gevonden, naast een hondenuitlaatstrook. Hij was daar begraven. Naast het zeil laat Bureau Brabant ook de gele spanband zien. Die zat om het zeil waarin het lichaam van Duijf lag.  

Spullen zijn vrij nieuw
De politie is op zoek naar mensen die iets over deze spullen kan zeggen, of naar iemand die weet van wie ze geweest zijn. Het touw is vrij nieuw en daarom denkt de politie dat het onlangs is gekocht in Tilburg of daar in de buurt. Volgende week komt Bureau Brabant nog een keer uitgebreid terug op deze zaak.

Ger Duijf, voorheen provincieambtenaar, was getrouwd en had vier kinderen. Hij had een eigen adviesbureau en leidde een ogenschijnlijk normaal bestaan. De verdwijning en dood van Duijf zijn een mysterie voor de politie en de nabestaanden.

De politie onderzoekt met een groot team nog altijd alle mogelijke scenario's.