Video

Zangtalentje Cécile Pieterse uit Roosendaal over haar solo-optreden voor het koningspaar

12 juni 2013 om 20:25 • Aangepast 24 april 2023 om 00:06
nl
De 9-jarige Cécile Pieterse zong woensdag in Roosendaal de sterren van de hemel tijdens het koningsbezoek. Uit zo'n zeventig kinderen was zij gekozen om Willem-Alexander en Máxima toe te zingen.
Profielfoto van
Geschreven door

Zelf was ze nuchter over haar prestatie: "Je bent wel zenuwachtig in het begin, maar op een gegeven moment ga je klaarzitten en doe je gewoon je ding."
Goede plaatsHaar ouders waren beduidend nerveuzer voorafgaand aan het optreden van hun dochter. Ze hadden zich al vroeg verzekerd van een goedeplaats. Haar moeder, Els Pieterse: "Ik was enorm zenuwachtig, maar toen ze begon en het goed ging, kon ik weer wat meer ademhalen." Vader Harold werd nerveus door de reacties van de mensen om hem heen: "Daardoor dacht ik: dat is mijn dochter die dat doet. Toen schoot ik wel vol."   
HoofdrolHelemaal onervaren was Cécile niet, want een half jaar geleden stond ze tien keer op de planken in de Roosendaalse schouwburg, toen ze de hoofdrol speelde in de musical 'Alleen op de wereld'. Het is haar droom om een musicalster te worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!