Drenkeling (19) ternauwernood gered uit auto in sloot Waalwijk

7 december 2013 om 08:35 • Aangepast 22 november 2020 om 02:44
nl
Een 19-jarige man uit Waalwijk is vrijdagnacht zwaargewond geraakt toen de auto waarin hij zat in het water belandde langs de Elzenweg in zijn woonplaats. Het slachtoffer moest gereanimeerd worden, zijn toestand is volgens de politie zeer kritiek.
Profielfoto van
Geschreven door

Het slachtoffer zat samen met een andere 19-jarige man uit Waalwijk in de auto. De bestuurder raakte rond kwart over vier de macht over het stuur kwijt op de Floris V-Laan in Waalwijk.
De groene Daihatsu Cuore raakte van de weg en reed via een plantsoen het water in langs de Elzenweg. Het voertuig kwam ondersteboven in het water terecht.
Auto aan kant getrokkenDe andere Waalwijker kon zelf uit het zinkende voertuig komen. Twee politieagenten en een ambulancebroeder doken het water in om de andere man te helpen, maar ze kregen het slachtoffer niet uit de auto. De brandweer moest de auto op de kant trekken om de drenkeling eruit te halen.
Een arts kwam met een traumahelikopter ter plaatse om het slachtoffer te reanimeren. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Het is niet duidelijk wie van de twee de auto bestuurde. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.