Tegenvaller voor RKC: Romeo Castelen pas na de winterstop weer inzetbaar - Omroep Brabant

Tegenvaller voor RKC: Romeo Castelen pas na de winterstop weer inzetbaar

8 december 2013 om 15:06 • Aangepast 22 november 2020 om 02:43
nl
Een flinke domper voor RKC. De club uit Waalwijk kan pas na de winterstop weer op de diensten rekenen van Romeo Castelen. De vleugelaanvaller, die dit seizoen één keer het net wist te vinden, heeft in de thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden de binnenband van zijn knie verrekt.
Profielfoto van
Geschreven door

Het is nog niet concreet wanneer Castelen zich weer kan aansluiten bij de groep. De blessure komt voor RKC op een vervelend tijdstip omdat de club momenteel strijdt tegen degradatie.
Regie kwijtRKC had de wedstrijd volledig onder de controle, totdat de rechterspits geblesseerd uitviel. Toen ook Evander Sno het veld moest verlaten, raakten de Waalwijkers de regie over de wedstrijd kwijt. "Dat brak ons wel even op'', aldus aanvoerder Sander Duits na afloop van de wedstrijd.

Wachten op privacy instellingen...

Hoe trainer Erwin Koeman het uitvallen van Castelen gaat opvangen is nog de vraag. De oud-international ontpopte dit seizoen als een van de belangrijkste schakels in de equipe van trainer Erwin Koeman.
Elftal omgooienTegen Cambuur moest Koeman zijn elftal omgooien wegens een gebrek aan aanvallers. "Als ik Romeo Castelen moet wisselen, moet ik gelijk drie posities wisselen. Want ik heb maar één aanvaller op de bank. Dat is natuurlijk veel te mager", reageert de trainer ietwat gepikeerd.
De ontmoeting in Mandemakers Stadion eindigde uiteindelijk in 2-2.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.