Video

Man (49) zwaargewond bij schietpartij Kapelmeesterlaan Tilburg

17 juni 2013 om 00:25
nl
Bij een schietpartij bij een flat op de Kapelmeesterlaan in Tilburg is maandagavond rond tien uur een man zwaargewond geraakt. De 49-jarige Tilburger werd even voor tien uur gevonden op de parkeerplaats van een flat aan de Kapelmeesterlaan. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.
Geschreven door

Volgens een getuige was er veel politie op de been en droegen de agenten kogelvrije vesten. De recherche zette de omgeving af voor onderzoek.
Scooterrijder zeer ernstig gewondEen traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze is voor een andere melding doorgevlogen naar de Burgemeester Bechtweg. Daar gebeurde bijna een halfuur de schietpartij een ongeluk waarbij een scooterrijder ernstig gewond raakte. De veroorzaker van het ongeluk is doorgereden. De politie heeft vooralsnog geen concrete aanwijzingingen dat beide voorvallen iets met elkaar te maken hebben.
'Rare dingen'Volgens een buurtbewoner gebeuren er de laatste tijd in de wijk Stokhasselt: "Wel meer rare dingen. Schietpartijen komen vaker voor. Wij voelen ons hier niet veilig."
In september 2012 was er ook een schietpartij in de Kapelmeesterlaan. Daarbij raakte een man zwaargewond. Hij werd gevonden in de hal van een flatgebouw.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.