48,9 miljoen! Veldhoven in rep en roer, truck Postcodeloterij gesignaleerd (maar helaas)

10 december 2013 om 13:46 • Aangepast 22 november 2020 om 02:41
nl
Veldhoven was maandag in de ban van de goudkoorts. De inwoners rekenden zich stiekem al rijk toen ze de enorme vrachtwagen van de Postcodeloterij door het dorp zagen rijden. '48,9 miljoen', schitterde er in lichtgevende lampjes op de truck. Zou het...?
Profielfoto van
Geschreven door

De vrachtwagen werd onder andere gesignaleerd in de Witherenstraat en de Kromstraat. Op Twitter was de opwinding bijna voelbaar.
'Word er zenuwachtig van''Ja, wat doet de Postcodeloterij in Veldhoven?' vroeg Judith zich af. 'Truck staat hier in Veldhoven... Word er zenuwachtig van. Zou de Sint mijn wens hebben doorgegeven aan de kerstman?' meldt Trendy Woman.

Wachten op privacy instellingen...

En Eveline Pelt waande zich al miljonair: 'Postcodeloterij dus op onze straat gevallen: 48,9 miljoen'.

PromotieHelaas voor al diegenen met loten in Veldhoven: geen wapperende eurobiljetten en uitbundig feestje voor jullie. Navraag bij de Postcodeloterij leert ons dat er verschillende trucks van de Postcodeloterij door Nederland rijden, puur ter promotie.
"Bij de vrachtwagens kunnen loten worden gekocht voor de eindejaarstrekking", vertelt een woordvoerster. Tot en met 31 december zijn ze te koop. Pas op 1 januari valt dan de trekking. En dat kan dus overal in Nederland zijn."
Ook in Veldhoven, dus. Fingers crossed.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.