Raadselachtige dood Marja Nijholt in Oss: politie zet punt achter onderzoek

10 december 2013 om 15:42
nl
De politie stopt met het onderzoek naar Marja Nijholt. De vrouw werd op nieuwjaarsdag dood gevonden in Oss. In diverse opsporingsprogramma's werd veel aandacht besteed aan de zaak. De tips die binnenkwamen, leidden niet tot de oplossing van de zaak.
Geschreven door

Eind juni maakte politiewoordvoerder Dion Luijten al bekend dat de grootte van het onderzoeksteam werd teruggebracht. Toen leek het er al op dat de zaak onopgelost zou blijven.
"Op een gegeven moment raakt de informatie een beetje uitgeput", vertelt Luijten aan Omroep Brabant. "Dan is alles onderzocht wat onderzocht kan worden. We hebben er alles aan gedaan. Maar één tip of aanwijzing kan het onderzoek uiteraard weer nieuw leven inblazen."
'Ze stond voor iedereen klaar'Een ex-vriend van de vrouw verklaarde tegenover RTV Oost dat Nijholt in Oss op zoek was naar een hooggeplaatste functionaris van de Pinkstergemeente. Volgens hem wilde ze het bezoek combineren met een bezoek aan haar vader, die in Ulvenhout zou wonen.
Nijholt was een trouwe bezoekster van het Citypastoraat in Enschede, een inloophuis van Christelijke kerken. "Wij kennen Marja als een lieve vrouw die voor iedereen klaarstond. Ze had het zelf niet breed", liet een woordvoerster van het Citypastoraat half januari weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.