Korting op rijbewijs bij bezoek informatieavond alcohol in Etten-Leur

23 juni 2013 om 14:19
nl
Bezoekers van één van de informatieavonden over jongeren en drank in Etten-Leur krijgen een bon voor vijftig procent korting op de kosten van een nieuw rijbewijs. De prijs is in Etten-Leur normaal gesproken 45 euro.
Geschreven door

De twee interactieve avonden moeten de doelgroep duidelijk maken wat drank met jongeren doet. Akelige filmpjes over dit onderwerp moet ze aan het denken zetten.
Onevenredig veel jongeren bij aanrijdingen met alcohol Bij 23 procent van alle verkeersongevallen door alcohol zijn jongeren tussen 18 en 24 jaar betrokken, terwijl deze groep maar vier procent van de totale bevolking uitmaakt.
Alle jongeren van 17, 18 en 19 jaar in de gemeente Etten-Leur hebben intussen een flyer met een uitnodiging thuis gekregen en daarnaast hebben de plaatselijke autorijschoolhouders jongeren geworven.
De info-avonden georganiseerd door de gemeente en verslavingszorginstelling Novadic Kentron, zijn dinsdag 25 en woensdagavond 26 juni in Jongeren Ontmoetingscentrum The Talentfactory aan de Lambertusstraat in Etten-Leur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.