Nog geen teken van vermiste Tilburgse, vrienden gaan flyeren

3 juli 2013 om 23:09
nl
De familie van de vermiste vrouw (35) uit Tilburg heeft donderdag nog geen tips binnengekregen over haar verdwijning. Dat liet vader aan Omroep Brabant weten. Vrienden gaan vrijdag in België flyeren in de hoop op nuttige tips. Vanuit dat land vernam de familie voor het laatst iets van haar.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Vrienden rijden vrijdagochtend naar het Belgische Adinkerke om daar te gaan flyeren. In het plaatsje bij de zee en bij de grens met Frankrijk werd voor het laatst iets vernomen van de vrouw. Haar familie ontving vanuit daar een berichtje op Facebook.
'Halsoverkop vertrokken'De 35-jarige vrouw wordt sinds vrijdag vermist. Volgens haar vader is ze waarschijnlijk in paniek en halsoverkop van huis vertrokken. De sleutels van haar huis zaten namelijk nog in de voordeur toen hij daar poolshoogte ging nemen.
De politie is momenteel niet actief op zoek naar haar. Die vindt de vermissing volgens de vader 'nog niet dringend genoeg'. "Wij willen graag iets van haar horen. Wij vinden de omstandigheden waarin zij is verdwenen, erg verdacht."
Geen resultaten zoektochtDe familie heeft aangifte gedaan van de vermissing. Intussen zijn familieleden en vrienden via Facebook en Twitter een zoektocht gestart. Die heeft nog niets opgeleverd, aldus de vader donderdagavond. "Maar wij merken wel dat de olievlek zich verder verspreidt. Mijn relaties hebben het bericht doorgespeeld naar hun relaties, die ook in België zitten."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.