Membraan uit kontfluit Johan Vlemmix schiet los: 'Dadelijk stikt er iemand in m’n fluitje'

EINDHOVEN - Het kontfluitje van Johan Vlemmix is gevaarlijk. Dat liet de Eindhovense uitvinder ervan vrijdag weten. Het fluitje is gevaarlijk als je hem in je mond stopt, voor wie op het krankzinnige idee komt dit überhaupt te doen. Maar goed, u bent gewaarschuwd.
De ondernemer, jurylid van Ter land, ter zee en in de lucht, en wannabe minister van feest stuurde vrijdagmiddag de volgende Tweet de wereld in.

Achterin je keel
“Ze zijn echt gevaarlijk, je moet er toch niet aan denken dat zo’n membraanpje achterin je keel schiet,” aldus Vlemmix. “Kijk als hij er in je kont uitschiet kan je hem zo weer uitpoepen. Gelukkig heb ik er nog geen verkocht dus schadeclaims wordt een beetje lastig.”

“Heel vaak heb je mensen die winden laten. En dan is het wel leuk als je een wind laat met een muziekje erbij, dan komt het wat beter over.” Met die gedachte bedacht Johan Vlemmix de kontfluit.

Fluitend geluid
Een fluitje dat rectaal moet worden ingebracht en er dan voor zorgt dat er bij het laten van een wind een fluitend geluid te horen is.

Meer over dit onderwerp:
johan vlemmix kontfluitje gevaarlijk