Overleden man in Klokgebouw Eindhoven komt uit Frankrijk, meldt dj

16 december 2013 om 17:27 • Aangepast 22 november 2020 om 02:37
nl
De man die zondagochtend overleed in het Klokgebouw in Eindhoven, is een Fransman. Dat meldt diskjockey Partyraiser op social media. De bezoeker die onwel werd tijdens Project Hardcore zou een groot fan zijn van de dj.
Profielfoto van
Geschreven door

Wesley van Swol, zoals de dj eigenlijk heet, reageert geëmotioneerd op Facebook en Twitter. "Ik ben geraakt dat een groot fan van mij is overleden op het feestje waar ik speelde." Vrijdag brengt de dj in Manchester een eerbetoon aan de Fransman.
Partyraiser spreekt van 'een groot verlies' en wenst de familie van de Fransman, zijn vrienden en 'anderen die hem lief hadden' veel sterkte. Het slachtoffer was de hele nacht van de partij op het feest, dat van zaterdagavond tot zondagochtend zeven uur in het Klokgebouw plaatsvond. "Hij is op veel feesten geweest waar ik gespeeld heb", weet Partyraiser.

Wachten op privacy instellingen...

'Overdosis aan drugs'Ambulancemedewerkers hebben aan het Eindhovens Dagblad gemeld dat de man is bezweken aan een overdosis aan drugs. De politie kan dit niet bevestigen. Een woordvoerder meldde maandag dat ook andere factoren worden bekeken.
Fans prijzen de reactie van Partyraiser op Facebook. "Het volgende feest waar Partyraiser draait, ga ik even keihard voor hem hakken. Respect hoe Partyraiser met zijn fans omgaat", schrijft iemand op zijn pagina.
Strenge controleProject Hardcore was alleen toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. In het gebouw is het gebruiken van drugs verboden. Iedere bezoeker werd bij de ingang 'streng gefouilleerd'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.