Liberty Park Overloon scoort hoog op lijst van Zoover

18 december 2013 om 12:30
Liberty-Park-Overloon_720
Liberty-Park-Overloon_720
Bezoekers van het Liberty Park in Overloon geven dat museum gemiddeld een 8,57. Daarmee staat het oorlogs- en verzetsmuseum op de tweede plaats van de website Zoover Vakantiebeoordelingen. Op de eerste plaats staat het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Dat scoorde een 8,61.

Zoover is een website waarop mensen vakantiebestemmingen, zoals bijvoorbeeld musea kunnen beoordelen. Opvallend is dat in de top tien vooral 'belevenismusea' staan. Het Liberty Park kreeg iets meer dan tachtig beoordelingen.
Kinderen worden niet vergetenEén van de bezoekers schrijft op de website over het Liberty Park: "Als bezoeker wordt u uitgenodigd om mee te denken over oorlog en onderdrukking, maar de kinderen worden hier ook niet in vergeten."
Dit is het tweede jaar dat Zoover de best beoordeelde musea van Nederland bekend maakt. Naast de Zoover Award voor beste museum zijn er ook prijzen voor beste attractiepark en dierenpark. Dit jaar won de Efteling in Kaatsheuvel de prijs voor beste Attractiepark en ging Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek er vandoor met de winst in de categorie Dierenparken.

Wachten op privacy instellingen...