Fred Stork, alias @brigadierSTRYPi, meest twitterende Brabantse wijkagent

12 augustus 2013 om 17:02
nl
De Eindhovense wijkagent Fred Stork is de actiefste wijkagent van Brabant op Twitter. Landelijk neemt hij op de ranglijst van meest twitterende wijkagenten de tweede plaats in. De Eindhovense wijkagent heeft op Twitter inmiddels meer dan 3150 volgers.
Geschreven door

Onder zijn twitternaam @brigadierSTRYPi verstuurde Stork al bijna 9200 tweets. Het werkgebied van de Eindhovense wijkagent is Strijp-S, Philipsdorp, 't Schoot en industrieterrein De Hurk.
Een collega van Stork uit Rotterdam is de meest actieve wijkagent op Twitter. Zij verstuurde al meer dan tienduizend tweets.
Wijkagent Roosendaal: 7e plekOok Dré van Roomen, alias @wa_roosendaal02, staat namens de Brabantse wijkagenten in de landelijke top-10 van twitterende wijkagenten. Roomen staat met 6447 tweets op een zevende plek. Roomen twittert over de wijk Kroeven in Roosendaal.
Onlangs naaide Fred Stork nog zijn Twitternaam op de mouw van zijn uniform. Voor het politie-uniform gelden echter landelijk vastgestelde eisen. Helaas voor Stork moest hij zijn alias dus weer van zijn uniform verwijderen.
Daarna viel de Eindhovense wijkagent op door zijn Twitter-verslag van de cursus die hij volgde om om te leren gaan met zijn nieuwe dienstwapen, de Walther P99Q.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.