Dansgroep Justified uit Den Bosch en Joni en Jamie uit Vlijmen zijn wereldkampioen streetdance

25 augustus 2013 om 15:51
nl
Veel Brabants succes tijdens het wereldkampioenschap streetdance in Schotland. Zowel de dansgroep Justified van Mr. Pink uit Den Bosch en het duo Joni en Jamie uit Vlijmen werden wereldkampioen.
Geschreven door

De jonge leden van dansgroep Justified (onder de 10 jaar), bestaande uit Eva, Joanne, Luke, Claire, Merel, Amber, Bo, Juul, Chanity en Ayla blijven er gewoontjes onder.
'Voelt normaal' Volgens Luke, de enige jongen in de groep Luke, is het niet zo bijzonder om kampioen te worden, Luke: "Het voelt gewoon normaal."
Ook de meiden laten zich niet gek maken. Volgens trainer Michelle was er wel een feestje. "Natuurlijk hebben we gisterenavond in de bus een feestje gehouden, maar nu is iedereen rustig en vooral moe." De groep kwam maandagochtend weer aan in Den Bosch, na een busrit van ongeveer 16 uur.
Ook goud voor Joni en JamieEen gouden plak was er ook voor het duo Joni Moniharapon en Jamie Verhey uit Vlijmen, allebei acht jaar oud. Ze krijgen les bij de Vlijmense dansschool The Motion Creator. "De chemie tussen Joni en Jamie en hun danstalent hebben al op jonge leeftijd succes opgeleverd", zo laat de dansschool weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.