Dansgroep Justified uit Den Bosch en Joni en Jamie uit Vlijmen zijn wereldkampioen streetdance

DEN BOSCH - Veel Brabants succes tijdens het wereldkampioenschap streetdance in Schotland. Zowel de dansgroep Justified van Mr. Pink uit Den Bosch en het duo Joni en Jamie uit Vlijmen werden wereldkampioen.
De jonge leden van dansgroep Justified (onder de 10 jaar), bestaande uit Eva, Joanne, Luke, Claire, Merel, Amber, Bo, Juul, Chanity en Ayla blijven er gewoontjes onder.

'Voelt normaal'
Volgens Luke, de enige jongen in de groep Luke, is het niet zo bijzonder om kampioen te worden, Luke: "Het voelt gewoon normaal."

Ook de meiden laten zich niet gek maken. Volgens trainer Michelle was er wel een feestje. "Natuurlijk hebben we gisterenavond in de bus een feestje gehouden, maar nu is iedereen rustig en vooral moe." De groep kwam maandagochtend weer aan in Den Bosch, na een busrit van ongeveer 16 uur.

Ook goud voor Joni en Jamie
Een gouden plak was er ook voor het duo Joni Moniharapon en Jamie Verhey uit Vlijmen, allebei acht jaar oud. Ze krijgen les bij de Vlijmense dansschool The Motion Creator. "De chemie tussen Joni en Jamie en hun danstalent hebben al op jonge leeftijd succes opgeleverd", zo laat de dansschool weten.