Video

TROS en Frans Bauer rekenen op 1,5 miljoen kijkers voor Vive La Frans; 'Het is hilarisch'

26 augustus 2013 om 20:57
nl
Frans Bauer blijft in de toekomst ‘hoe dan ook’ het boegbeeld van de TROS. Ook als de TROS gaat fuseren met de ietwat elitaire en kunstzinnige AVRO blijft Bauer één van de belangrijkste pijlers van de nieuwe fusie-omroep.
Geschreven door

Programmadirecteur Gerard Baars van de TROS is zeer stellig als de toekomstige fusie van ‘zijn’ omroep te sprake komt: "Frans Bauer blijft met zijn (toekomstige) programma’s ook een belangrijke pijler van de nieuwe fusieomroep. We hebben met elkaar programmatische afspraken gemaakt en Frans Bauer is en blijft belangrijk.”
Vive La FransBaars doet zijn uitspraken tijdens de presentatie van het nieuwe programma Vive La Frans. Vanaf zaterdag ontvangt de zanger wekelijks gasten voor een luisterend oor en een goed gesprek. De woonwagen werd ingeruild voor een vouwwagen en het land van bestemming werd Frankrijk.
De verwachtingen van het programma zijn torenhoog: "Het is de lach op zaterdagavond op Nederland 1", zegt de programmadirecteur. Bij de start hoopt hij met Vive La Frans tegen de miljoen kijkers te trekken en dat door te kunnen trekken naar 1.2 miljoen kijkers per aflevering. "Het is hilarisch", zegt hij ook nog.
Inge de BruijnBauer zelf is niet zo met kijkcijfers bezig, wel met vertellen over de gasten die hij in zijn tentje ontving op de camping: "Inge de Bruijn heeft diepe indruk op mij gemaakt. Mijn beeld over haar heb ik volledig bij moeten stellen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.