Video

Inbreker steelt televisie en hangt die uur later weer terug in restaurant in Oudenbosch

2 september 2013 om 01:44
nl
De manager van restaurant 't Zusje in Oudenbosch heeft maandag camerabeelden op Facebook geplaatst van een wel heel bijzondere inbreker. Een man brak vorige week in de nacht van dinsdag op woensdag om tien over half vier in bij het restaurant, nam een groot televisiescherm mee, maar bedacht zich na een uur en hing het scherm weer terug.
Geschreven door

Hij haalde ook nog even de gestolen kabels op en sloot het scherm netjes aan.
Op zijn dooie akkertjeDe restaurantmanager Kees Ripmeester was stomverbaasd toen hij de beelden van de beveiligingscamera in het restaurant terugkeek. "De man heeft ruim een uur op zijn dooie akkertje in de zaak rondgelopen. Bizar dat hij eerst het loodzware plasmascherm in zijn eentje weghaalt en het na een uur weer terughangt. Ergens vind ik het ook wel grappig."
Om binnen te komen forceerde de inbreker het slot van de achterdeur. Het restaurant heeft alleen bewakingscamera's en geen alarmsysteem, dus kon hij ook zijn tijd nemen. De dader nam volgens Ripmeester twee oude laptops en drie flessen whiskey mee. "Die heeft hij helaas niet teruggebracht", aldus de restaurantmanager.
Verontwaardigde reactiesHet restaurant heeft donderdag aangifte gedaan. Het politieonderzoek loopt nog. Omdat de dader zo duidelijk te zien is op de beelden van de beveiligingscamera, besloot Ripmeester de beelden op Facebook te plaatsen.
Dat leverde een hoop verontwaardigde reacties op, maar nog geen informatie over de identiteit van de dader.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.