Bestuurder (72) brommobiel raakt zwaargewond bij ongeluk in Veen

27 december 2013 om 20:22 • Aangepast 22 november 2020 om 02:30
nl
Op de Groeneweg in Veen is vrijdagmiddag rond halfzes vlakbij een benzinepomp een ernstig ongeluk gebeurd. De 72-jarige bestuurder van een brommobiel raakte zwaargewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.
Profielfoto van
Geschreven door

Er waren drie auto's bij het ongeval betrokken. Er vielen in totaal twee gewonden. Van de voorkant van de brommobiel is door de botsing weinig over.
OngelukDe brommobiel reed vanuit Veen over de Groeneweg. Achter de brommobiel reed nog een auto. Op de kruising met de Wijksestraat reed de bestuurder van de brommobiel met zijn voertuig op de verkeerde weghelft. Volgens zijn zoon heeft hij een hartinfarct gekregen.

Wachten op privacy instellingen...

De brommobiel botste op een tegemoetkomende auto. De brommobiel begon te tollen en raakte de auto die erachter reed. De 72-jarige man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is zijn toestand stabiel. De bijrijdster van de tegemoetkomende auto is ter controle in het ziekenhuis opgenomen, omdat zij zwanger is.
Weg afgeslotenDe technische recherche doet onderzoek naar hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. De Groeneweg werd afgesloten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.