Eindhovense dubbelganger van Michael Schumacher: 'Uit respect wil ik nu even niet op hem lijken'

30 december 2013 om 11:30 • Aangepast 22 november 2020 om 02:29
nl
Eindhovenaar Frank Saasen is enorm geschrokken van het slechte nieuws over Michael Schumacher. Saasen fungeert al jaren als professioneel lookalike van de Duitse Formule 1-legende. Boekingen neemt hij nu niet aan, uit respect voor Schumacher.
Profielfoto van
Geschreven door

Schumacher raakte zondag zwaargewond bij een ski-ongeluk. Hij ligt in coma en het is nog maar de vraag hoe hij daaruit gaat komen.
'Nu even niet op hem lijken'Saasen hoorde het slechte nieuws in London. Hij werkt al 17 jaar als professioneel dubbelganger. "Ik doe er nu alles aan om op dit moment niet op hem te lijken. Naast lookalike ben ik ook een enorm groot fan, ik ben door dit ongeval in de war."
Hij neemt daarom momenteel geen boekingen aan, uit respect voor Michael. Mocht Schumacher in het allerslechtste geval komen te overlijden, dan stopt Saasen ook met zijn werkzaamheden als dubbelganger. "Ik vind dat je dat niet kunt maken. Ik wil geen Charlie Chaplin zijn die over twintig jaar nog in het pakje rondloopt, ik doe het uit respect voor de echte Schumacher."
GrenobleAl zijn gedachten en kracht gaat dan ook uit naar Grenoble waar Schumacher in het ziekenhuis ligt. "We gaan uit van het beste en dat er succes behaald wordt in Grenoble."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.