Vlijmen kleurt wederom groen voor halve finale Michael van Gerwen

30 december 2013 om 14:29 • Aangepast 22 november 2020 om 02:29
nl
Zondagavond was het al feest in Vlijmen en maandag wordt dat hopelijk nog eens dunnetjes overgedaan. Wederom volgt Vlijmen de verrichtingen van darter Van Gerwen op de voet. Maandagavond staat de halve finale tegen Adrian Lewis op het programma. Het huis van zijn schoonouders kleurt appeltjesgroen. Ook feestzaal Den Braai verwacht weer 'volle bak'.
Profielfoto van
Geschreven door

Zondagavond versloeg 'Mighty Mike' Mark Webster. Een dag later moet Van Gerwen weer aan de bak.
'Huis kleurt groen'Bij het huis van de schoonfamilie van Van Gerwen in Vlijmen werd zondagavond met spanning naar de wedstrijd tegen Webster gekeken. "Het was even spannend, maar hij heeft het gelukkig gehaald", aldus schoonmoeder Elly Govers. Bijna alles in huize Govers kleurt groen. De gordijnen en de muren zijn groen gekleurd en in de kerstboom zijn alleen groene ballen te vinden."

Wachten op privacy instellingen...

Ook maandagavond zal het huis weer vol zitten met familie en bekenden van Van Gerwen. "Er hangen veel spandoeken voor het raam en we krijgen weer veel kijkers over de vloer. We serveren dan groene drankjes voor iedereen."
Mascotte op bak bierHet geheime wapen in Vlijmen is de elfjarige buurjongen van Elly Govers. "Tim komt iedere wedstrijd over de vloer en bekijkt de wedstrijd op een bak bier. Zolang dat geluk brengt gaan we er mee door. Hopelijk is dat genoeg voor een plek in de finale."
Tim is niet de enige die met bier naar de wedstrijd kijkt. Ook in feestzaal Den Braai in Vlijmen verwachten ze weer een topavond. "Het is natuurlijk wel iets minder dan zondag omdat meer mensen nu weer aan het werk zijn. Maar het zal wel weer 'volle bak' worden", vertelt eigenaar Marcel Junggeburth. "Maar de dj is er klaar voor en wij ook."

Wachten op privacy instellingen...

Twee halve finalesMaandagavond staan twee halve finales op het programma. Eerst neemt Peter Wright het op tegen Simon Whitlock. Daarna gooit Michael van Gerwen tegen Adrian Lewis voor een plek in de finale.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.