Vuurwerkoverlast: brand in huis Helmond, auto Den Bosch in vlammen op en nog veel meer...

31 december 2013 om 22:18 • Aangepast 22 november 2020 om 02:28
nl
In de Peelhof in Helmond brak dinsdagavond rond halfnegen brand uit in een huis. Het vuur woedde bij de voordeur en in de hal. Vermoedelijk was vuurwerk de oorzaak. De brandweer had het vuur snel onder controle. De bewoners waren op tijd buiten.
Profielfoto van
Geschreven door

Het is dinsdag sowieso raak in Brabant met vuurwerkincidenten. Aan de Negende Donk in Den Bosch is dinsdagavond een auto in brand gestoken. Omstanders zagen dat dit gebeurde met vuurwerk. De brand is geblust. Agenten hebben een takelbedrijf ingeschakeld. Ze willen dat het wrak niet blijft staan tijdens de nacht van Oud & Nieuw.
Op 18 december brandde ook al een auto uit aan de Negende Donk in Den Bosch. Toen ging het om een bedrijfsbus. Ook die brand was veroorzaakt door vuurwerk.
SpeeltoestelDinsdagmiddag hebben vandalen hebben dinsdagmiddag een speeltoestel bij een school aan de Raaimoeren in Breda in brand gestoken. Van het speeltoestel is niets meer over.
In Etten-Leur ging dinsdagmiddag een plantsoen aan de Beverdam in vlammen op. Een buurtbewoner zag het vuur rond halfzes. De gewaarschuwde brandweer was net op tijd aanwezig om te voorkomen dat het vuur oversloeg op een auto die naast het plantsoen geparkeerd stond.
In Oss moesten vuilnisbakken in een park het ontgelden en in Oirschot werd een verkeersbord door vuurwerk vernield.


Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.