Geert Wilders groot fan Michael van Gerwen: 'One hundred and eighty!'

2 januari 2014 om 20:46
Het is bekend dat Geert Wilders goed kan roepen over zaken als immigratie en Brussel, maar voor de camera van Show Laat liet de PVV-voorman donderdag zien dat ook niet-politieke zaken zijn aandacht trekken. Hij is namelijk een groot fan van darter en kersverse wereldkampioen Michael van Gerwen uit Vlijmen.
Geschreven door

Twittervolgers van Wilders weten sinds de finale in Londen dat de PVV'er meeleeft met de dartsport. 'Mighty Mike' sleepte woensdagavond de wereldtitel darts binnen toen hij won van de Schot Peter Wright. Wilders was zo enthousiast dat hij opriep om Van Gerwen te ridderen.
[Tweet:body:https://twitter.com/geertwilderspvv/status/418509659998527488]
Maar daar bleef het niet bij. De journalisten van Show Laat lieten Wilders even uit zijn rol als serieuze politicus stappen.
Die greep de kans meteen aan om 'hard one hundred and eighty' te roepen. Die term staat voor de maximale score die een darter in één beurt kan halen. Een echte superfan, zo constateerde de journalist.
[Tweet:body:https://twitter.com/JanineShow6/status/418729102640967680]
Huldiging in VlijmenMichael van Gerwen wordt vrijdagavond gehuldigd in zijn woonplaats Vlijmen. De huldiging is om zeven uur bij het gemeentehuis in Vlijmen, zo maakte de gemeente bekend.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...