Video

Familiedrama Reek: verdachte hevig geëmotioneerd in rechtbank en betuigt wederom spijt

3 januari 2014 om 10:37 • Aangepast 22 november 2020 om 02:26
nl
De man die ervan wordt verdacht zijn vrouw in april te hebben doodgestoken in Reek, heeft vrijdagmorgen weer spijt betuigd in de rechtbank in Den Bosch. Zijn zoon raakte zwaargewond bij het familiedrama. "Dit was ik niet als mens. Ik weet welk leed ik mijn schoonfamilie en kind heb aangedaan."
Profielfoto van
Geschreven door

Op 28 april vorig ging het verschrikkelijk mis in Reek. Om nog onduidelijke redenen stak de verdachte zijn vrouw Patricia Veldhoen dood in hun huis aan het Kerkpad. Zijn zoon Harm, die zwaargewond raakte, vocht weken voor zijn leven in het ziekenhuis. Dochter Pien lag op het moment van de steekpartij boven te slapen.
Wederom spijtbetuigingEind juli was de eerste zitting in de rechtszaak. De vader van het gezin nam toen aan het einde van de zitting het woord. Hij deed een emotionele spijtbetuiging: "Ik vind het verschrikkelijk wat er is gebeurd, dit heb ik nooit gewild."

Wachten op privacy instellingen...

Vrijdag was een pro-formazitting in de zaak. De verdachte vertelde nogmaals dat hij veel spijt heeft van zijn daden. Zijn voorarrest is verlengd.

Wachten op privacy instellingen...

Onderzoek nog niet afgerondHet onderzoek naar het familiedrama is nog niet helemaal afgerond. Over drie maanden volgt een nieuwe zitting.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.