Lijk Eindhovenaar in auto Waalre: twee aangehouden mannen verdacht van doodslag - Omroep Brabant

Lijk Eindhovenaar in auto Waalre: twee aangehouden mannen verdacht van doodslag

3 januari 2014 om 11:22 • Aangepast 22 november 2020 om 02:25
nl
De twee mannen die zijn aangehouden vanwege de dood van een 29-jarige Eindhovenaar worden allebei verdacht van doodslag. Het lichaam van de dode Eindhovenaar werd begin mei in een auto op een zandpad in het buitengebied van Waalre gevonden. Het slachtoffer was geslagen met een voorwerp en met meerdere messteken om het leven gebracht.
Profielfoto van
Geschreven door

De twee verdachten werden dinsdag 9 juli thuis opgepakt. Het gaat om een 31-jarige man uit Eindhoven en een 31-jarige inwoner van Valkenswaard.
'Verrast door gedrag'Bij de pro-formazitting vrijdag was een van de twee mannen aanwezig. De andere verdachte zit nog in het Pieter Baancentrum. Het is wachten op de uitslagen van de onderzoeken die daar worden gedaan. De advocate van een van de verdachten gaf aan dat haar cliënt werd verrast door het gedrag van de medeverdachte.

Wachten op privacy instellingen...

Begin april wil de rechter starten met de inhoudelijke behandeling van de zaak. Er wordt nog gezocht naar een geschikte datum.

Wachten op privacy instellingen...

Veel aandacht voor vondstDe auto met het lijk werd aangetroffen op een zandpad aan de N69 tussen Eindhoven en Valkenswaard. De vondst van het lijk kreeg veel aandacht, omdat advocaat Marcel Senders in de buurt woont. Senders werd vlakbij zijn huis beschoten en er werd brand gesticht bij zijn kantoor in Waalre.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.