Vermiste Mustafa Coskan uit Bergen op Zoom dood gevonden in kanaal Rilland

5 januari 2014 om 14:54 • Aangepast 22 november 2020 om 02:23
nl
De vermiste Mustafa Coskan uit Bergen op Zoom, die sinds vorig jaar juni niet meer is gezien, is in het Zeeuwse Schelde-Rijnkanaal bij Rilland dood teruggevonden. De politie heeft zaterdagavond een auto uit het water gehaald met daarin het stoffelijk overschot van de 50-jarige man.
Profielfoto van
Geschreven door

Dat meldt een woordvoerder van de politie zondagmiddag. Coskan was sinds 3 juni vermist en voor het laatst gezien in Breda. Op die bewuste maandagavond zou hij onderweg zijn naar Holland Casino. Hij had zich voor zijn vertrek ziek gemeld bij zijn werkgever in Putte.
Duikers arrestatieteamHij verdween met zijn Volkswagen Bora. In die auto werd hij door duikers van het arrestatieteam zaterdag onder de brug van de Oude Rijksweg teruggevonden.

Wachten op privacy instellingen...

Toevallig aangetroffenZij waren daar bezig met een ander onderzoek, maar troffen rond vijf uur 's middags toevalligerwijs de auto van de man uit Bergen op Zoom aan.
De wagen kon rond tien over halfelf uit het water worden gehaald. Politie doet nader onderzoek, maar sluit een misdrijf uit. Een bergingsbedrijf heeft de Volkswagen meegenomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.