Politie Ecuador grijpt in bij show Bredase dj Hardwell, auto belaagd door fans

10 januari 2014 om 14:36 • Aangepast 22 november 2020 om 02:20
nl
De Bredase dj Hardwell toert op dit moment door Latijns-Amerika en ook daar trekt de 26-jarige Robbert van de Corput volle zalen. Iets té vol zelfs. In Ecuador moest de politie er donderdagavond aan te pas komen, omdat er veel te veel mensen naar de kersverse nummer 1-dj ter wereld kwamen kijken.
Profielfoto van
Geschreven door

Uiteindelijk dwong de politie Hardwell eerder te stoppen met zijn set, omdat de veiligheid niet meer kon worden gegarandeerd.
Auto belaagd door fansHardwell draaide donderdagnacht in de Villa Club in de stad Guayaquil. Volgens zijn management was het daar bij aankomst van de dj al veel te druk.
Zijn auto werd belaagd door fans, waardoor hij de wagen niet uit kon en pas veel later dan gepland met zijn show kon beginnen. Ook werd beveiligingspersoneel omver gelopen door de uitzinnige menigte.
'Populariteit dj onderschat'Toen Hardwell eenmaal begon met zijn set bleef het onrustig en veel te vol in de zaal. Uiteindelijk besloot de politie een einde aan het optreden te maken.
Hardwell zelf op Twitter: ''Na wat organisatorische problemen kon ik eindelijk beginnen en toen werd ik door de politie gedwongen weer te stoppen. Hoe dan ook, dank je wel Ecuador!''

Wachten op privacy instellingen...

Waarschijnlijk heeft de organisatie de populariteit van de dj onderschat, laat zijn management weten. Ook zouden er veel te veel kaarten zijn verkocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.